- GLARE -

Bilens lakk utsettes for store påkjenninger gjennom hele året. På sommeren er det solen og dens UV- stråler som er det største problem, mens det på vinteren er salt og is. Om du selv skal polere bilen med vanlig voks, bør du polere bilen hver 3. måned for å være sikker på at den er beskyttet.

Fordelen med lakkbeskyttelse er at den varer i minimum 12 måneder og vil sørge for at bilens lakk er beskyttet i hele denne perioden. Om man er flink til selv å vaske og vedlikeholde lakkbeskyttelsen, kan den vare i opptil flere år. De fleste får utført en re behandling etter 12 måneder for å fjerne riper og legge på ny beskyttelse - slik at du til enhver tid har en flott bil.

Lakkbeskyttelsen fungerer som en ”støtdemper” for bilens lakk. Beskyttelsen reflekterer UV-stråler og den lar seg ikke bryte ned av salt eller avfettingsmidler. Du kan vaske bilen med vanlige vaskemidler og du kan bruke automatiske vaskeanlegg.

Er du glad i å polere selv? Fortvil ikke. Du kan polere så ofte du vil selv om du har lakkbeskyttelse på bilen - dette gjør kun at du får en enda bedre beskyttelse. Eneste vi anbefaler er at du polerer med Glare produkter, som du får kjøpt der du utfører beskyttelsen.

Glare egenskaper: 

Glare tåler temperaturer fra -50 °C til +340 °C uten å brytes ned.
Glare beskytter mot ultra fiolette (UV) stråler. Det er disse stålene som får lakken til og falme.
Glare vil ikke sprekke, falme eller fordampe fra lakken. 
Glare reduserer at skitt, vei salt, asfaltstøv og fuglemøkk fester seg.
Glare beskytter, og stenger korrosjon ute.
Glare kan brukes på glass, inn- og utvendig.